Om IMPULS

Vi laver kun én ting: fede film for seje kunder. Og derfor kan vi nok også hjælpe jer.

Sådan fungerer det

I hiver fat I os. Fortæller os hvad I går og pusler med og hvorfor folk bare skal høre om det. I har vores opmærksomhed. Men har I tænkt  over målgruppe? Budget? Tidshorisont? Og hvorfor egentligt os? Kaffe? Så kan vi jo også kigge hinanden dybt i øjnene, for kemien skal jo være der. Vi lytter og spørger ind – og griner højt af jeres jokes (nogle gange også ægte). Vi ses snart, for nu skal vi hjem og tænke, gruble og rigtigt være kreative (læs: lege med tuscher og farvede lapper).

WOW – hvad så nu?

Vi kommer forbi igen med et skarpt, forretningsforstående og farverigt oplæg til jer. “Wow,” tænker I, “så meget for så lidt?” Dét havde I ikke regnet med, men hvor er I glædeligt overraskede. Og sådan starter vores lange og gensidigt givende samarbejde. Så lad os da tage en snak.

Holdet bag

Vi er en flok unge filmmagere, der hver dag får lov at arbejde med den fedeste fortælleform, mennesket er kommet på – og det er vi svært tilfredse med. Det kribler stadig i fingrene hver gang vi tænder kameraet, sætter lyset og får lov at råbe “VÆRS’GO”. Vi håber I vil være med.

Alexander Bachmann

Alexander Bachmann

Ejer

50707036 / alexander@impulsfilm.dk

Johan Nagstrup

Johan Nagstrup

Storyteller

60140207 / johan@impulsfilm.dk

Sara Sadeghian

Sara Sadeghian

Producer

26219211 / sara@impulsfilm.dk